Do uspešnega podjetja s sanjsko ekipo zaposlenih!

Biti na tekočem z osnovnimi informacijami o zaposlenih lahko hitro postane nočna mora, če se zanašate na vašo omaro za dokumente. Samo pomislite, koliko časa potrebujete, da izkopljete vse informacije o zaposlenih, potencialnih kandidatih za zaposlitev, odsotnostih ali celo plačilih! Prihranite čas, denar in nepotrebne glavobole z Intrix HRM - vašim novim pomočnikom za razvoj talentov.

Kako lahko Intrix HRM izboljša upravljanje z zaposlenimi? Poslovite se od iskanja podatkov po preglednicah ali neskončni papirologiji. Intrix HRM vam omogoča, da na enem mestu varno shranjujete, urejate, spremljate in natančno analizirate podatke o zaposlenih. Načrtujete lahko tudi prihajajoče aktivnosti, na katere vas bo sistem pravočasno opomnil.

Popoln pregled nad vsemi kadri

360-stopinjski pregled nad podatki zaposlenih na enem mestu. Hitro dostopajte do dokumentov in ostalih informacij, ki jih vi ali vaši zaposleni potrebujejo pri svojem delu. Ker so podatki na voljo vedno in povsod, lahko samo z nekaj kliki odobrite zahtevke, pošljete dokumente ali uredite formalnosti.

Enostavna pot od objave delovnega mesta do zaposlitve

Intrix HRM vam lahko bistveno poenostavi razpisovanje delovnih mest, iskanje in sledenje prosilcev za zaposlitev ter izbor kadra. Ko boste objavili prosto delovno mesto, se lahko ta objava s samo nekaj kliki samodejno prenese na zaposlitvene portale ali na vašo spletno stran.

Vsi podatki kandidatov, ki se prijavijo na prosta delovna mesta, pa se lahko prenesejo iz zaposlitvenih portalov ali spletnih strani neposredno v Intrix HRM - vse po meri vaših procesov.

Od operativnega k strateškemu HR pristopu

Priprava dokumentov, izračuni delovne dobe ali letnega dopusta se poenostavijo. Čas, ki ste ga prej porabili za iskanje informacij v papirni dokumentaciji, za “ročno” pripravo dokumentov - izračune ali odobritve -, lahko sedaj namenite pomembnejšim strateškim HR temam, kot so npr. ohranjanje ključnih kadrov, razvoj talentov in izboljšanje zadovoljstva kolektiva.

Poenostavite proces iskanja in izbora kadra, enostavno oddajajte in potrjujte zahtevke za odsotnosti, pripravljajte, generirajte in podpisujte dokumente na klik. Tako se boste lahko osredotočili na pomembne strateške HR teme.

https://www.intrix.si/hrm

Ste pripravljeni spoznati, kako lahko Intrix HRM pomaga vam?

Skenirajte QR kodo in ga brezplačno preizkusite.