Vabimo vas na HR&M zajtrk, kjer bomo odkrili, kako je podjetje Agilcon s pomočjo HR tehnologije preoblikovalo svojo "družinsko" kulturo v kulturo "vrhunske športne ekipe" in s tem doseglo naziv najboljšega zaposlovalca na izboru Zlata nit. Dogodek bo potekal v sredo, 5. junija 2024, ob 8.30 uri na sedežu podjetja Agilcon v Ljubljani, prav tako pa bo omogočen dostop preko platforme ZOOM.

Na brezplačen dogodek se prijavite na povezavi.

Prenova vrednot: Temelj uspešne transformacije

Prvi korak, ki ga je Agilcon sprejel v procesu preoblikovanja kulture, je bila temeljita prenova vrednot podjetja. Nina Visočnik, People & Culture Manager iz Agilcona, bo predstavila, kako so prepoznali ključne vrednote, ki odražajo novo smer podjetja. S postavitvijo jasnih in navdihujočih vrednot so zaposlenim zagotovili smernice, ki jih vodijo k skupnim ciljem in spodbujajo visoko stopnjo angažiranosti.

Znamka delodajalca: Privabljanje najboljših kadrov

Naslednji korak je bil razvoj močne znamke delodajalca. Nina Visočnik bo delila, kako je Agilcon vzpostavil strategije za povečanje prepoznavnosti in privlačnosti podjetja med potencialnimi zaposlenimi. Poudarek na znamki delodajalca je omogočil privabljanje najboljših talentov, kar je bistveno pripomoglo k doseganju naziva najboljšega zaposlovalca.

Izboljšanje učinkovitosti z novimi strategijami

Agilcon je uvedel tudi nove strategije za izboljšanje učinkovitosti zaposlenih. S pomočjo HR tehnologije so implementirali sisteme za spremljanje in ocenjevanje uspešnosti, kar je omogočilo boljše razumevanje in upravljanje delovnih ekip. Na dogodku bomo izvedeli, kako so te strategije prispevale k povečanju produktivnosti in zadovoljstva zaposlenih.

Podpora dobrega počutja zaposlenih

Dobro počutje zaposlenih je ključno za njihovo dolgoročno zadovoljstvo in uspeh. Nina Visočnik bo predstavila pobude za "Mental Fitness", ki jih je Agilcon uvedel za spodbujanje duševnega zdravja zaposlenih. Te pobude vključujejo različne programe in aktivnosti, ki pomagajo zaposlenim ohranjati ravnovesje med delom in zasebnim življenjem.

Sistem za učenje in razvoj: Zapolnitev kompetenčnih vrzeli

Zadnji korak v preoblikovanju kulture podjetja je bil vzpostavitev sistema za učenje in razvoj. Agilcon je s pomočjo HR tehnologije ustvaril programe za usposabljanje, ki zaposlenim omogočajo nenehno pridobivanje novih znanj in spretnosti. S tem so zagotovili, da imajo zaposleni potrebna orodja za uspeh in rast v svojih karierah.

Razprava: Izzivi in priložnosti pri gradnji znamke delodajalca

Dogodek bo zaključila okrogla miza, kjer bodo 

razpravljali o izzivih in priložnostih pri gradnji in vzdrževanju močne blagovne znamke delodajalca. Govorili bodo o zagotavljanju ustreznih razvojnih možnosti za zaposlene ter o priložnostih pri uvajanju novih tehnologij za upravljanje učinkovitosti.

Program dogodka

8:30 – 9:00 Zajtrk in povezovanje za dober začetek dneva

9:00 – 9:05 Uvodni pozdrav; Peter Ribarič, odgovorni urednik HR&M revije

9:05 – 9:25 5 korakov do uspeha: kako smo preoblikovali kulturo podjetja, postali najboljši zaposlovalec in kako nam je pri tem pomagala HR tehnologija, Nina Visočnik, People & Culture Manager, Agilcon

9:35 – 10:10 Okrogla miza; Marko Perme, CEO in Nina Visočnik, People & Culture Manager, Agilcon, Željka Modrej, Reinvent in Peter Ribarič, odgovorni urednik HR&M revije.

10:20 – 11:00 Q&A, zaključek in neformalno druženje

Pridružite se nam na tem navdihujočem dogodku in odkrijte, kako lahko tudi vaše podjetje preoblikuje svojo kulturo ter doseže naziv najboljšega zaposlovalca s pomočjo sodobne HR tehnologije. Veselimo se srečanja z vami!

Na brezplačen dogodek se prijavite na povezavi.