Delodajalci, sodelujte na jesenskem natečaju za priznanje MEGA 2022

Začenja se jesenski natečaj za priznanje MEGA 2022. Natečaj je namenjen medgeneracijsko aktivnim delodajalcem. V podjetjih lahko svoje dobre prakse spodbujanja medgeneracijskega sožitja v delovnem okolju, ki ste jih izvajali v letu 2021 in/ali 2022, na natečaj prijavite vse do 7. oktobra 2022.

Spodbujanje medgeneracijskega sodelovanja je pomemben del menedžmenta človeških virov v času velikega povpraševanja po kadrih. Medgeneracijsko sodelovanje je še posebej velik izziv pri delodajalcih, ki se soočajo s pomanjkanjem kadra, želijo okrepiti dialog v ekipah ter spodbuditi pretok znanja in veščin s starejših sodelavcev na mlajše in obratno. Spodbujanje medgeneracijskega sožitja zato predstavlja dodano vrednost in krepi ugled delodajalca, prispeva k privabljanju novih sodelavcev in predvsem zadržanju talentov.


Na natečaju lahko sodelujejo vsi delodajalci iz gospodarstva, javnega in nevladnega sektorja. Sodelovanje je za prijavitelje brezplačno. Pogoj za prijavo je, da je bila dobra praksa izvedena v letu 2021 in/ali 2022. Delodajalci preprosto izpolnijo prijavna obrazca, ki sta objavljena na spletnem mestu https://sodelovalnica.si/natecaj/, in ju do petka, 7. oktobra 2022 skupaj s prilogami pošljejo na e-naslov: natecaj-mega@sodelovalnica.si


Natečaj poteka pod okriljem projekta Vsi zmagujemo, ko sodelujemo, ki ga sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropski socialni sklad. Projekt podpirajo Gospodarska zbornica Slovenije, Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije in Slovenska kadrovska zveza. 
Tudi v vašem podjetju aktivno spodbujate sožitje delavcev različnih generacij? Prijavite svojo dobro prakso na jesenski natečaj za priznanje MEGA 2022.


Več -> https://sodelovalnica.si/natecaj/