Osvojite naziv HR&M projekt leta!

Organizacije javnega in zasebnega sektorja vabimo, da se predstavijo širši javnosti in delijo inovativne pristope ter prakse na HR področju. Devet finalistov se bo predstavilo na HR&M konferenci!

V kategoriji velikih podjetij je na HR&M konferenci 2021 slavila Zavarovalnica Triglav, d.d. s projektom Prenova organizacijske kulture v Skupini Triglav. Nagrado je prevzela Mateja Geržina, izvršna direktorica in vodja projekta.

Vsako leto odkrivamo in nagrajujemo HR&M projekte v zasebnem in javnem sektorju, ki predstavljajo dobre in učinkovite prakse ravnanja z ljudmi pri delu. Izmed vseh prejetih prijav bo strokovna komisija za vsako kategorijo izbrala po tri finaliste, ki se bodo predstavili na HR&M konferenci, 24. in 25. novembra 2022 v  Hotelu Maestoso v Lipici. Udeleženci konference bodo z glasovanjem izbrali končne zmagovalce v posameznih kategorijah – tri zmagovalne HR&M projekte.

Tako skupaj dvigujemo in razvijamo slovenske kadrovske prakse in postavljamo podjetja na zemljevid najuspešnejših.

 Dobre prakse iščemo v treh kategorijah:

Prijavljene projekte bomo predstavili na HR&M portalu in na družbenih omrežjih.

 Rok za prijavo: petek, 21. oktober 2022.

 Več o izboru: https://www.planetgv.si/hrm-konferenca/izbor/

Prijava: https://www.1ka.si/a/c6c0327d

Veselimo se vaših prijav!

Lanskoletni zmagovalci: Zemanta, an Outbrain company (mala in srednje velika podjetja), Zavod Sopotniki (javni in neprofitni sektor), Zavarovalnica Triglav, d.d. (velika podjetja).

Lanskoletni finalisti GEN-I, d.o.o., Iskra, PwC, EKWB, Kemijski Inštitut in Ekonomska fakulteta (UL) ter zmagovalci Zavarovalnica Triglav, d.d., Zemanta, an Outbrain company, Zavod Sopotniki.