PRIDRUŽITE SE NAM S STROKOVNO VSEBINO

K soustvarjanju vabimo vse pisce iz prakse, na področju HR in pisce strokovnih člankov, ki bi želeli sodelovati z nami in s tem obogatiti svet znanj vsem našim bralcem. Revija obravnava vsa področja HR in tudi področja vodenja, družbe ter psihologije.

Z vsebino nagovarjamo HR strokovnjake v podjetjih in organizacijah v tako javnem kot zasebnem sektorju, vodje in druge strokovnjake s področja vodenja, poslovnega svetovanja in HR pa tudi pedagoge in raziskovalce na fakultetah ter inštitutih.

V letu 2019 bodo posamezne številke revije imele naslednje osrednje teme:

Februar - Kadrovski kongres (Future is now – Pick your Flavour). V ospredje bomo postavili spremembe v HR funkciji, digitalni preobrazbi in zaposlovanju. V mesecu aprilu bo vodilna tema komunikacija in organizacija. V junijski številki strateški HR in zaposlovanje, zajeli bomo poglede strokovnjakov za strateško svetovanje in gospodarstvenikov na vlogo HR v organizacijah v luči oblikovanja in izvedbe poslovne strategije. Avgustovska številka bo prežeta z učenjem, vlogo izobraževanja, razvoja, dela na sebi, ki predstavlja eno od najbolj aktualnih področij v sodobnih organizacijah. Oktober bo namenjen vodenju, saj se organizacije soočajo z vodenjem raznolikih kolektivov, ki v delovno okolje prinašajo različne načine dela, sodelovanja in komunikacije. Ob koncu leta, decembra, bodo aktualne vsebine s področja motivacije in nagrajevanja.  

Za sodelovanje stopite v stik z nami po elektronskem naslovu: jasmina@planetgv.si

Spremljajte nas na spletnem portalu www.hrm-revija.si in vseh družabnih omrežjih.