V sodelovanju s podjetjem APO VIZIJA vas vabimo na edinstveni dogodek – kreativni zajtrk revije HR&M, ki bo potekal 9. maja 2024, v Vili Bianca v Velenju. Pridružite se nam na tem brezplačnem druženju, ki bo združilo vodilne kadrovske strokovnjake in pionirje na področju agilnega upravljanja sprememb in digitalizacije kadrovskih procesov.

Foto: Freepik

Naš cilj je skupaj raziskati, kako lahko agilnost in digitalna preobrazba v kadrovskih procesih pripomoreta k privabljanju in zadržanju talentov ter izboljšanju vodstvenih sposobnosti v dinamičnem poslovnem okolju. Razpravljali bomo o praktičnih pristopih in strategijah, ki vam lahko pomagajo ostati korak pred konkurenco in se učinkovito prilagoditi hitro spreminjajočim se tržnim razmeram.

Agilno upravljanje sprememb: Program dogodka

Dogodek bo potekal od 9. do 14. ure in bo vključeval:

Zakaj se udeležiti?

Udeležba na dogodku vam ne bo prinesla le novih znanj in idej, temveč tudi priložnost za mreženje z drugimi profesionalci s področja človeških virov, ki se soočajo s podobnimi izzivi in iščejo inovativne rešitve. To je odlična priložnost za izmenjavo izkušenj in najboljših praks ter za iskanje navdiha v uspehih drugih.

Prijavite se lahko na spletni strani Planet GV, in se nam pridružite v raziskovanju, kako se splača biti prvi. Veselimo se srečanja z vami in skupnega premišljevanja o prihodnosti HR.