V sodobnem svetu, kjer se življenje vrti v hitrem ritmu in je tehnologija nenehno prisotna, je pomembno, da se občasno ustavimo in ponovno vzpostavimo stik s svojo naravo in okoljem. V sodelovanju z Zavodom Nazaj na konja vas vabimo na edinstveno izkustveno doživetje, kjer boste preko interakcije s konji odkrivali skrivnosti učinkovitega vodstva, gradnje medsebojnih odnosov in tehnik umirjanja.

Konji so že stoletja del človeškega življenja in so se izkazali kot izjemni učitelji. Na HR&M kreativnem zajtrku bomo skozi serijo delavnic raziskovali, kako nam lahko konji pomagajo razumeti in izboljšati naše delo v skupinah, vodstvene sposobnosti in osebno ter profesionalno rast. Preko opazovanja čredne dinamike in interakcije s konji bomo pridobili vpoglede v:

Program dogodka

Dogodek bo potekal v prelepi naravi zavoda Nazaj na konja, kjer bodo udeleženci imeli priložnost ne le slišati o teoriji, ampak jo tudi praktično preizkusiti:

Tokratni HR&M kreativni zajtrk je priložnost, da se odmaknete od vsakodnevnega stresa in skozi interakcijo s konji odkrijete nove načine za izboljšanje vaših medsebojnih odnosov, vodstvenih sposobnosti in osebnega miru. Vabimo vas, da se nam pridružite in doživite, kako lahko konji pomagajo okrepiti vašo ekipo in vas kot posameznika.

Pričakujemo vas torej v torek, 21. maja 2024, od 9. do 14. ure na lokaciji Zavoda Nazaj na konja, Starošince 37b, 2326 Cirkovce. Prijavite se na povezavi.