V hitro spreminjajočem se poslovnem svetu, kjer digitalne tehnologije spreminjajo osnovno tkivo delovnih procesov, je ključnega pomena, da so organizacije prožne in inovativne. V sodelovanju s podjetjem APO Vizija vas vabimo na ekskluzivni kreativni zajtrk, kjer bomo razpravljali o tem, kako lahko popolna digitalizacija dokumentov in agilno upravljanje sprememb izboljšata vaše kadrovske procese in prispevata k finančno-računovodskemu uspehu.

Digitalizacija ni le tehnološka nadgradnja; je strategija, ki lahko drastično izboljša kako privabljamo in zadržujemo talente ter kako učinkovito upravljamo naše vodstvene procese. Na našem zajtrku bomo skupaj strokovnjaki raziskali, kako lahko te tehnologije podprejo vaše poslovanje:

Program dogodka je načrtovan tako, da bo poleg predavanj in razprav omogočil tudi mreženje med udeleženci, ki se bodo lahko povezali s kolegi in strokovnjaki. Jutranji del bo začinjen z dobrodošlico ob kavi in rogljičkom, za zaključek pa vas čaka voden ogled mesta Velenje, ki velja za vzorčno mesto nekdanje skupne države Jugoslavije.

Zajtrk bo priložnost, da spoznate, kako lahko vaša organizacija postane agilnejša, kako lahko z digitalizacijo dokumentov poenostavite in izboljšate svoje poslovne procese ter kako najboljše prakse aplikacije digitalnih rešitev vplivajo na celotno podjetje. 

Vabimo vas, da se nam pridružite in skupaj z nami raziskujete, kako "biti prvi" lahko vaši organizaciji prinese konkurenčno prednost v dinamičnem poslovnem okolju.

V četrtek, 9. maja 2024, od 9. do 14. ure vas pričakujemo v čudoviti Vili Bianca v Velenju. Udeležba je brezplačna, zato ne zamudite priložnosti za rast in izobraževanje na visokem nivoju! Prijavite se na povezavi.