V času nenehnih sprememb in izzivov, ki jih prinaša sodobno poslovno okolje, je ključnega pomena, da kadroviki razvijejo veščine celostnega razmišljanja in vodenja. Pred uradnim začetkom #loveHR Summita vam ponujamo edinstveno priložnost, da se udeležite delavnice "Usmerjamo prihodnost s holističnim pristopom", ki jo bo vodil priznani strokovnjak Rishad Ahmed.

Delavnica bo potekala dan pred uradnim pričetkom #loveHR Summita, 10. aprila 2024, med 8.30 in 13. uro v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu.

Voditi s celostnim razmišljanjem

V današnjem hitro spreminjajočem se svetu se kot kadroviki soočamo z vedno novimi izzivi. Za uspešno navigacijo skozi te izzive je potrebno razviti sposobnost celostnega razmišljanja. Delavnica z Rishadom Ahmedom vas bo opremila s praktičnimi orodji in strategijami, ki vam bodo pomagale pri vodenju vaših organizacij skozi negotove čase.

Delavnica: Razvijanje ključnih veščin vodenja

Udeleženci bodo pridobili večjo jasnost, zaupanje in odpornost, ki so ključni za spopadanje z negotovostjo in spodbujanje pozitivnih sprememb znotraj organizacij. Poleg tega bo delavnica omogočila globlje razumevanje načel etičnega vodenja in vpliva vašega sloga vodenja na organizacijsko kulturo.

Preberite tudi intervju z Rishadom Ahmedom o voditeljstvu prihodnosti.

Mreženje in sodelovanje

Delavnica ponuja priložnost za mreženje z drugimi vodji in kadroviki, ki so zavezani osebni in organizacijski rasti. Skupaj boste delili izkušnje in najboljše prakse, kar bo dodatno obogatilo vaše učenje.

Ne zamudite te izjemne priložnosti za osebni in profesionalni razvoj. Pridružite se nam na delavnici "Usmerjamo prihodnost s holističnim pristopm" in si zagotovite orodja ter znanja, ki vam bodo pomagala voditi z modrostjo, ustvarjalnostjo in namenom.