Raziskave dokazujejo, da se naložbe v komunikacijo večkratno povrnejo – podjetje je močnejše, uglednejše in prepoznavnejše. Vsakdo, ki bo izvedel za vas, je vaš morebitni novi kupec; kdor vas že pozna, pa bo prejel potrditev, da zaupa pravemu. Odnosi z javnostmi so resnično temelj dobrega posla, njegove rasti in razvoja.

Bistvo učinkovite komunikacije je v sinhronosti. Bolj ko so vsi elementi prepleteni in domišljeni, bolj skladni bosta vaša ideniteta in javna podoba. Zavezanost celovitosti je zato glavno vodilo agencije iUFC-Institute for Universal Future Communications. Agencija deluje po načelu komunikacijskega središča. Za naročnike ustvarjamo celostno, celovito in iskreno medijsko krajino. Smo poznavalci vseh medijev. Zavedamo se, da bolj ko so vaši komunikacijski kanali povezavni in usklajeni, bolj prepričljivo in odmevno bo končno sporočilo.

Za naročnike:

Agencija iUFC, ki jo vodi Tonja Blatnik, zastopa izjemne organizacije in posameznike. Specializirani smo za vsebinski marketing in mednarodni piar.

Vsakemu naročniku se posvetimo. Sooblikujemo vašo poslovno idejo in vizijo. Vsak komunikacijski načrt je zato unikaten in prilagojen vašim potrebam in željam.

Idejni vodja agencije iUFC je Tonja Blatnik, ki ima več kot 10 let izkušenj s korporativnim komuniciranjem. Bila je vodja piara na IEDC-Poslovni šoli Bled ter Združenju Manager. Je poznavalka specifičnih vsebin, medijska urednica in certificirana strokovnjakinja za digitalni marketing.
Z nami vaši najboljši trenutki šele prihajajo.

Kdo nam zaupa in zakaj?

Tonja Blatnik je bila vodja korporativnega komuniciranja na IEDC-Poslovni šoli Bled med leti 2007-2012. Uspešno je gradila dolgoročna partnerstva s slovenskimi in tujimi mediji kot so The Financial Times, Al Jazeera, The Independent. Njena strast je ustvarjanje vsebin, njene pisne sposobnosti so odlične.
Prof. Danica Purg, IEDC-
Poslovna šola Bled

Težke konference, zapleteni dogodki, razburljive strategije – ne glede na stopnjo kompleksnosti – ona to zmore! Tonjo priporočam kot izjemnega strokovnjaka in navdihujoče človeško bitje.
Nadya Zhexembayeva,
WE EXIST Reinvention Agency, ZDA

Talentirana, Odprta, No-nonsense, Jasna in Absolutno kreativna – to so le nekatere lastnosti Tonjinega neustavljivega značaja! Dragi bralci, poskrbite, da se bo vaša profesionalna pot prekrižala s Tonjim razvijajočim se genijem.
Miha Pogačnik, slovenski kulturni ambasador, violinist in inovator

V stiku z mediji je profesionalna in stalno v iskanju obojestranskih koristi. V timu je aktivna in sodelovalna. Ima zelo redko sposobnost preklapljanja med strateškim pogledom in operativno izvedbo. Je prijetna, srčna in profesionalna ter jo polno priporočam tako v vlogi razvoja storitev kot stikov z javnostmi.
Peter Ribarič, Planet GV