Prepričana sem, da si globoko v sebi vsi želimo prepoznati svoje potenciale in jih uporabiti tako, da z njimi najbolje prispevamo k boljšemu svetu. Prepričana sem, da se s podobnim namenom rodi tudi večina podjetij. Potem pa se v potovanju skozi različne življenjske izzive naša izvorna namera bolj ali manj uresniči. Zakaj?

Zagotovo ste že kdaj gledali katerega od znanstveno-fantastičnih filmov, v katerem se za prevlado spopadajo temne in svetle sile. Njihovi boji se največkrat dogajajo na nivoju nevidnih svetov, v vesolju ali v virtualnih resničnostih. Manevri obeh strani, kakršnikoli že so, pa vedno vplivajo na dogajanja v realnem svetu.

Čeprav tovrstne filme označimo kot fikcijo, je v njih, če jih seveda vzamemo kot prispodobo, več resnice, kot se zdi na prvi pogled. Takšno znanstveno fantastiko živimo v vsakodnevnem življenju. Vsi imamo namreč v sebi svetlo plat, ki predstavlja vse, kar nas od znotraj podpira, pa tudi temno plat, ki zajema vse, kar nas omejuje. Intenzivnost, razsežnost in zavedanje spopada ali premirja med obema platema pa določa naš notranji program, po katerem delujemo, zavedno ali nezavedno, in s katerim v resnici ustvarjamo svojo fizično realnost.

Ko sem prek individualnih terapij spoznala, kako lahko prečiščeno biopolje podpre človeka, da razširi svoje zavedanje in počasi sam preseže svoje težave, sem ugotovila, da lahko na podoben način podpremo vsak sistem, torej tudi podjetja.

Če se v svoji koži dobro počutite in vam je všeč, kar vidite v svojem življenju, pomeni, da vaš notranji program deluje podporno. Če je situacija obratna in ste že (pre)dolgo globoko utrujeni, imate občutek, da se nikakor ne morete premakniti, ne glede na to, kako se trudite, če vas življenje nosi iz ene skrajnosti v drugo, ali ste v kakršnikoli situaciji, ki za vas ni več zdrava, se je v vašem programu najbrž pojavil »hrošč«, ki moti ali celo onemogoča ustvarjanje realnosti, kot si jo želite.

Takšne hrošče se splača odkriti in odstraniti. Eden od načinov, kako se lahko tega lotimo, je, (re)programiranje destruktivnega programa v tisti nevidni matrici, kjer je njegov izvor, to pa je na nivoju biopolja.

Informacije v nevidni matrici

Pa začnimo na začetku. Najprej poglejmo, kaj biopolje sploh je. Meni najbližja definicija je razlaga Marjana Ogorevca, ki pravi, da je biopolje nevidna informacijsko-energetska struktura vsakega živega bitja, ki se širi zunaj linearnega časa in tridimenzionalnega prostora. V njem je vse, kar obstaja, je in še bo obstajalo, v njem so torej tudi vse informacije o tem, kar smo, kar smo bili in kar lahko postanemo.

Z dostopom do delčka te nevidne informacijsko-energetske mreže tako lahko dobimo vpogled v prave vzroke za naše težave ali izzive, jih razumemo, prečistimo in transformiramo. Prav tako lahko v biopolju prepoznamo naše speče potenciale in jih aktiviramo. Dostopanje do biopolja omogoča uvid v trenutno situacijo z najvišje perspektive, vključuje razumevanje širše slike, ne samo parcialnega problema, hkrati pa omogoča odpravljanje težav v globini njihovih vzrokov.