Prevladujoča kultura, ki postavlja nove izzive, ustvarja motivacijo in spodbuja zavzetost zaposlenih, je ključnega pomena za uspeh in rast podjetja. V Bisnode smo znano poslovno formulo uspeha »people + process + passion = business performance« uspešno ponotranjili in jo postavili za vodilo našega delovanja.

Podjetje Bisnode je prejelo priznanje Zlata praksa v okviru izbora najboljših zaposlovalcev in medijsko raziskovalnega projekta Zlata nit za projekt »Sistem razvoja zavzetosti in zaveza Bisnode«.

Podjetje je del mednarodne skupine Bisnode AB, največjega evropskega ponudnika poslovnih in bonitetnih informacij ter založnika elektronskih poslovnih informacij s sedežem v Stockholmu na Švedskem. V povprečju smo mlada ekipa, ki v Sloveniji šteje 100 zaposlenih.

Merjenje zavzetosti zaposlenih

Anketo o zavzetosti zaposlenih izvajamo že od leta 2012. Leta 2013 smo dosegli relativno dobrih 67 % zavzetosti. V letu 2014 je bila zavzetost 55-odstotna, kar je bilo močno sporočilo, da zavzetost ni stvar le vodstva, temveč vseh zaposlenih. Zastavili smo si cilj: izboljšati raven zavzetosti na 67 %, na enako raven iz leta 2013.