Sodobni HR postaja poslovnejši in digitaliziran, vendar pa ostaja njegovo jedro enako - skrb za sodelavce. Da bi ustrezno nadgradili skrb za sodelavce in se uspešno odzvali na trende in izzive poslovnega okolja, smo zasnovali inovativno delavnico. Z njo želimo HR vodjem na izkustven način in z novimi spoznanji pokazati priložnosti za razvoj sodobnega HR.

Vabimo vas, da se nam v torek, 26. marca 2024, ob 8.30 uri pridružite na kreativnem zajtrku, ki ga organizirata revija HR&M in IIBA Slovenija, kjer bomo skozi pripravo kremšnite razkrili najpomembnejše »sestavine« uspešnega poslovanja ter njihov pomen za dvig vrednosti HR v očeh poslovnih vodij in uprave.

Program delavnice, ki bo potekala virtualno na platformi ZOOM, obsega:

Gostje dogodka bodo:

Primož Dolničar - Znani kuhar in avtor oddaje "Z vrta na mizo", strokovnjak za povezovanje kulinarike z inovativnostjo.
Aleš Štempihar - Strokovnjak za digitalne preobrazbe s poudarkom na človeški dimenziji in izkušnji zaposlenega.
Andrej Guštin - Strokovnjak za poslovno analizo in procese, ki se osredotoča na optimizacijo in avtomatizacijo za izboljšanje poslovanja.
Igor Smirnov - Strokovnjak na področju poslovne analize in podatkovnih znanostih, ki deluje na stičišču tehnologije in poslovanja.

Vabljeni v torek, 26. marca 2024, ob 8.30. Udeležba je odprta za vso zainteresirano strokovno javnost in je brezplačna, predhodne prijave pa so odprte na povezavi.