V avtomobilski industriji, kjer tehnološki napredek narekuje tempo, je pridobivanje in razvoj odličnih kadrov ključnega pomena. Skupina Emil Frey, vodilni igralec na slovenskem trgu, se tega zaveda in aktivno vlaga v izobraževanje ter razvoj svojih zaposlenih, s poudarkom na sodelovanju z izobraževalnimi ustanovami in mladimi talenti. Že vrsto let sodelujejo z različnimi tehničnimi šolami, kar dijakom omogoča prehod iz teorije v prakso. To sodelovanje vključuje praktični pouk, vajeništvo in mentorstvo, kjer strokovnjaki iz industrije vodijo dijake skozi poklicni razvoj.

Slika je simbolična. Foto: Freepik

Redni izobraževalni dogodki dijakom omogočajo vpogled v najnovejše tehnologije v avtomobilski industriji. Nedavno so gostili dijake iz različnih šol, ki so se seznanili s telematiko, asistenčnimi sistemi in digitalizacijo vozil ter pridobili praktične izkušnje na različnih področjih servisne dejavnosti. Skupina Emil Frey ponuja širok spekter zaposlitvenih priložnosti, od avtomehanikov, avtokleparjev in diagnostikov do specialistov za visokonapetostno elektriko. Podjetje ponuja številne možnosti za strokovno in tehnično izobraževanje ter razvoj mehkih veščin.

Razvoj kadrov v okviru Akademije talentov

Program Akademije Talentov, ki ga izvajajo v sodelovanju z Ekonomsko fakulteto, je namenjen razvoju vodstvenih kompetenc in širšemu razumevanju poslovnih procesov. Zaposleni v skupini Emil Frey so deležni številnih bonitet, kot so nadpovprečna višina letnega regresa, nagrade za poslovno uspešnost, dodatno pokojninsko in zdravstveno zavarovanje, dodatni dnevi dopusta, možnost dela od doma ter ugoden najem in nakup vozil. Podjetje skrbi za dobro počutje zaposlenih z rednimi druženji in drugimi oblikami pozornosti.

Skupina Emil Frey je primer podjetja, ki razume pomen vlaganja v kadre in sodelovanja z izobraževalnimi ustanovami, da bi zagotovila stalen pretok talentiranih strokovnjakov. S številnimi priložnostmi za izobraževanje, razvoj in napredovanje ter široko paleto bonitet ustvarjajo okolje, kjer lahko vsak posameznik doseže svoj polni potencial.