Najnovejši članek razkriva, kako HEINEKEN preoblikuje upravljanje talentov za uspeh v hibridni delovni dobi. V njem so predstavljeni vpogledi Nkechi Runsewe, vodje globalnega upravljanja talentov, ki raziskuje HEINEKEN-ovo inovativno strategijo Evergreen. Preberite več o prihodnosti upravljanja talentov, ključnih trendih v industriji ter zavezanosti podjetja k raznolikosti in vključenosti. Ne zamudite, kako ta globalni vodja odklepa celoten potencial svoje delovne sile in spodbuja superiorno rast.

Foto: Freepik

Transformacija upravljanja talentov v hibridni dobi

Upravljanje talentov je doživelo pomembno preobrazbo, saj svet prehaja v hibridno delovno dobo. Prehod na prilagodljiva delovna okolja je zahteval ponovno ovrednotenje, kako podjetja privabljajo, razvijajo in ohranjajo talente. Podjetje HEINEKEN je s svojo ambiciozno strategijo Evergreen v ospredju te evolucije, saj izkorišča inovativne prakse upravljanja talentov za spodbujanje rasti in trajnosti.

Nkechi Runsewe, gonilna sila HEINEKEN-ovih strategij upravljanja talentov, je na vrhu Horizon v Amsterdamu delila dragocene vpoglede v to, kako podjetje usklajuje svoje strategije s cilji programa Evergreen.

Strategija Evergreen: Priprava na prihodnost

Program Evergreen, ki se je začel leta 2021, je dokaz HEINEKEN-ove zavezanosti k preobrazbi in relevantnosti v hitro spreminjajočem se svetu. "Evergreen je v resnici črpanje iz narave, ponovno izumljanje samega sebe in kako ostajamo relevantni," pravi Runsewe. Ta vizija je namenjena zagotavljanju uravnotežene in superiorne rasti ter pripravi na prihodnost poslovanja.