Databox, HR ekipa leta 2024 med malimi in srednje velikimi podjetji, išče nove okrepitve v svoji ekipi People & Culture. Podjetje, ki se nahaja v Tehnološkem parku Ptuj, vabi HR strokovnjake, da se pridružijo njihovi dinamični in rastoči ekipi. V nadaljevanju vam predstavljamo, kdo so, koga iščejo in kaj ponujajo.

Databox je hitro rastoče SaaS podjetje, ki pomaga drugim podjetjem spremljati, analizirati, primerjati in izboljšati njihovo poslovno uspešnost. S svojo zavezanostjo inovacijam in razvoju zaposlenih so dosegli številne uspehe, vključno z uvrstitvijo med 25 najboljših delovnih okolij v Evropi. Njihovi sodobno urejeni prostori v Tehnološkem parku Ptuj omogočajo kakovostno preživljanje službenega časa in ustvarjalno delovno okolje.

Spoznajte Databox HR ekipo leta v intervjuju z njihovim vodjo Aljažem Godcem.

Koga iščejo?

Databox išče strokovnjaka za pridobivanje talentov in razvoj zaposlenih, ki bo postal ključni član ekipe People & Culture. Nova zaposlitev bo vključevala strateško načrtovanje in izvajanje kadrovskih iniciativ ter sodelovanje z vodstvom pri razvoju HR strategij.

Zahteve za delovno mesto:

Naloge in odgovornosti:

Kaj Databox ponuja?

Databox ponuja priložnost za delo v stimulativnem okolju, kjer nenehno vlagajo v osebni in strokovni razvoj svojih zaposlenih. Novi član ekipe bo imel možnost avtonomno uvajati spremembe in oblikovati HR strategije podjetja.

Prednosti, ki jih ponuja Databox:

Preberite tudi članek Aljaža Godca Vpliv kulture na rast posameznika in učinkovitost ekip.

HR ekipa leta in med top 25 delovnih okolij v Evropi

Če si želite biti del naslednjega poglavja zgodbe Databoxa in imeti vpliv na rast in razvoj njihovih zaposlenih, je to priložnost, se prijavite na razpisano delovno mesto in postanite del ambiciozne ekipe, ki je pred kratkim prejela naziv HR ekipa leta in se uvrstila med 25 najboljših delovnih okolij v Evropi. Več informacij in prijave na delovno mesto najdete na povezavi.