V sodobnem poslovnem svetu, kjer so spremembe edina stalnica, se vse bolj prepoznava ključno vlogo oddelka za človeške vire (HR) ne le kot podporo delovanju podjetja, ampak kot katalizatorja organizacijskega razvoja in rasti. V ta namen revija HR&M v sodelovanju s Transformacijo organizira HR&M kreativni zajtrk, ki bo potekal v četrtek, 21. marca 2024, v Fantastičnih prostorih na Stegnah 23a v Ljubljani. Dogodek je namenjen vsem, ki jih zanima, kako lahko sodobne in uspešne HR prakse aktivirajo in podprejo rast in razvoj organizacij.

Kreativni zajtrk bo ponudil edinstven vpogled v to, kako lahko HR prispeva k učinkovitemu procesu organizacijskega razvoja in rasti. Udeleženci bodo imeli priložnost izvedeti:

Gostje HR&M kreativnega zajtrka 

Na kreativnem zajtrku HR&M bodo udeleženci imeli priložnost slišati in se povezati z izjemnimi sogovorniki, ki s svojimi izkušnjami in znanjem oblikujejo prihodnost HR in poslovnega sveta. 

Z nami bodo:

Program HR&M kreativnega zajtrka

Pridružite se nam v živo ali virtualno

Udeležba na kreativnem zajtrku je odprta za vso zainteresirano strokovno javnost in je brezplačna, potrebne pa so prehodne prijave. To je izjemna priložnost za vse, ki želijo razumeti in izboljšati vlogo HR v procesu organizacijskega razvoja in rasti. 

Ne zamudite priložnosti za srečanje s strokovnjaki, izmenjavo izkušenj in pridobivanje novih znanj, ki lahko transformirajo vaš pristop k vodenju in razvoju vašega podjetja. Pridružite se nam in skupaj raziskujmo, kako lahko HR služi kot močan katalizator sprememb in rasti.