V današnjem hitro spreminjajočem se poslovnem svetu, kjer kompleksnost in konkurenčnost narekujeta tempo, je razvoj učinkovitih ekip postal ključ do uspeha. Vodje se soočajo z nenehnimi izzivi v ekipni dinamiki in vodenju, kjer je vsak člen pomemben za skupni uspeh. Razumevanje in implementacija najnovejših metodologij v praksi ni več le prednost, ampak nujnost za ustvarjanje in ohranjanje konkurenčne prednosti. V luči teh izzivov vas z veseljem vabimo na intenzivni 4-urni Masterclass z Markom Emdinom, izkušenim coachem za gradnjo ekip: "Aktivirajmo ekipni potencial z metodologijo 6 ekipnih pogojev".

Zakaj se udeležiti?

Metodologija 6 ekipnih pogojev, utemeljena na desetletjih znanstvenih raziskav in praktičnih izkušnjah, je dokazala svojo učinkovitost in napovedno moč v različnih organizacijskih kontekstih. Do 80 % uspešnosti ekipe je mogoče pripisati pravilni uporabi te metodologije, kar predstavlja temelj za izboljšanje ekipne dinamike in uspešnosti. Vodil vas bo Mark Emdin, priznani strokovnjak in certificirani trener, ki bo z vami delil svoje bogato znanje in izkušnje.

Kje in kdaj?

Pridružite se nam v sredo, 10. aprila, ob 8.30 v Fantastičnih prostorih na Stegne 23a, Ljubljana. Število mest je omejeno na 30 udeležencev, zato ne odlašajte s prijavo.

Mark Emdin bo z nami tudi na #loveHR Summitu. Preberite tudi intervju z njim o gradnji visoki učinkovitih ekip.

Kaj boste pridobili?

Udeležba na delavnici vam bo omogočila poglobljeno razumevanje ključnih principov in uporabo Metodologije 6 ekipnih pogojev. Skozi interaktivne študije primerov in praktične vaje boste:

Za koga je Masterclass namenjen?

Delavnica je idealna za HR direktorje, vodje programov usposabljanja in razvoja zaposlenih ter vodje, ki želijo izboljšati uspešnost svojih ekip, razvijati nove ekipne strukture ali usposobiti naslednjo generacijo vodij za izzive prihodnosti.

Program delavnice

Investicija v vašo prihodnost

Cena udeležbe znaša 500 EUR + DDV, vključuje pa vsebinsko bogato in praktično usmerjeno delavnico, ki bo imela dolgoročen učinek na vašo organizacijo in osebni razvoj.

Ne zamudite priložnosti za krepitev ekipnega potenciala in uspeha vaše organizacije. Prijavite se zdaj!