V tej izdaji revije se potopimo v različne tematike, povezane s človeškimi viri (HRM) in razvojem kadrov. Prizadevamo si zagotoviti razumevanje, kako strateško vodenje, razvojne zgodbe, učinkovitost in kompetence vplivajo na uspešnost organizacij in delovnih timov.

Izdaja se začne s poglobljenim pogledom na razvojno zgodbo HRM in kako se je razvila v strateško poslovno funkcijo. Razpravljamo tudi o tem, kako sistem ocenjevanja delovne uspešnosti vpliva na motivacijo zaposlenih in kako novi kvotni sistem zaposlovanja invalidov pomaga pri spodbujanju enakih možnosti.

Zahvaljujoč temeljitim analizam in študijam različnih strokovnjakov iz sveta HRM raziskujemo pomen strokovne usposobljenosti v kontekstu reform slovenske državne uprave, poudarjamo vlogo supervizije pri preprečevanju izgorevanja in razkrivamo moč in učinkovitost vodenja z uporabo tehnik NLP.

Poleg tega se osredotočamo na praktične primere iz slovenskih podjetij in organizacij, kot so Premogovnik Velenje in Merkur, ter raziskujemo, kako ti projekti in inovacije vplivajo na produktivnost, varnost in zadovoljstvo zaposlenih.

Prelistaj revijo

Kazalo

Prelistaj revijo