V tej izdaji revije se potopimo v svet izobraževanja in vodenja, kjer se prepletajo koncepti vseživljenjskega učenja, e-izobraževanja, menedžmenta znanja in razvoja zaposlenih. Osredotočamo se na ključne teme, kot so pomen znanja za gospodarski razvoj, vizija izobraževalnih projektov, vseživljenjsko učenje, evalvacija e-izobraževanja ter promoviranje zdravja in kompetentnosti zaposlenih.

Predstavljamo pristope iz evropskih strukturnih skladov in njihove vplive na izobraževalni proračun, razpravljamo o individualnem izobraževanju managerjev in raziskujemo učinkovitost informacijskih sistemov za e-izobraževanje. Skozi različne članke bomo spoznali, kako podjetja pristopajo k izobraževanju svojih zaposlenih in kako se to odraža v njihovi zadovoljstvu in učinkovitosti.

Ta izdaja tudi prinaša vpogled v izkušnje iz tujine, kot so študijska potovanja po Kataloniji, izobraževanje sodnikov iz Bosne in Hercegovine v Sloveniji in intervju s priznanim Jonasom Ridderstrålejem. Pridružite se nam na tej izobraževalni poti, kjer bomo skupaj raziskovali, razpravljali in se učili.

Prelistaj revijo

Kazalo

Prelistaj revijo