Ste pripravljeni deliti svoje znanje, izkušnje in prakse na področju upravljanja človeških virov? Vabimo vas, da s svojimi prispevki v HR&M reviji in na portalu soustvarjate vsebino, ki navdihuje in podpira HRM praktike ter pomaga pri premagovanju sodobnih izzivov na področju HRM.

Upravljanje človeških virov, razvoj organizacij in vodenje niso zgolj besede na papirju. To so ključna področja, ki oblikujejo prihodnost podjetij in organizacij. Prav vi ste tisti, ki s svojim delom na teh področjih soustvarjate prihodnost. 

Zato vas vabimo, da svoje prakse, izkušnje in ideje delite s širšo strokovno javnostjo. HR&M revija je namenjena tako HR strokovnjakom kot tudi vodjem, zato se trudimo objavljati vsebine, ki so strokovne, uporabne in praktične. Želimo ponuditi vpogled v različne teme ter bralcem nuditi rešitve za njihove izzive. In kdo bi bil boljši za to nalogo kot tisti, ki se vsakodnevno spopadate s temi izzivi?

Razmislite o svojih praksah, dosežkih in inovacijah

Vsebina revije HR&M se osredotoča na širok spekter tem, kot so organizacijska kultura, blagovna znamka delodajalca, raznolikost, enakost in vključenost, učinkovito upravljanje zaposlenih, usposabljanje in razvoj sodelavcev ter inovacije v HR in organizacijski dizajn. 

Izzivi, s katerimi se sooča HRM skupnost, so številni. To pa so teme HR&M revije za leto 2024:

  • Nove perspektive v zaposlovanju (februar/marec)
  • Organizacijska kultura, blagovna znamka in vodenje sodobnih timov (april/maj)
  • Zavzetost in dobro počutje ter diverziteta, enakost in inkluzija (junij/julij)
  • Učinkovito upravljanje zaposlenih (avgust/september)
  • Usposabljanje in razvoj sodelavcev (oktober/november)
  • Inovacije v HR in organizacijski dizajn za uspešno leto 2025 (december/januar)

Podrobnejše tematike in roke za oddajo člankov boste našli tudi na povezavi

Razmislite o svojih praksah, dosežkih, inovacijah in izzivih na teh področjih ter nam pišite. Vaša vsebina bo prispevala k rasti in opolnomočenju naše HRM skupnosti. 

Za več informacij in pošiljanje vaših predlogov se obrnite na uredništvo na naslovu revijahrm@planetgv.si