V četrtek in petek, 11. in 12. aprila, bo v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu potekal #loveHR Summit, ki se uvršča med najboljše HR dogodke v regiji. Organizatorja, podjetje Planet GV d.o.o. in Slovenska kadrovska zveza, na dogodku združita kadrovske menedžerje in strokovnjake, odgovorne za izobraževanje in razvoj zaposlenih, ki jih povezuje ljubezen do razvoja kadrov, stroke in tkanja novih poslovnih stikov.

Pod sloganom HRmonija prihodnosti bomo na #loveHR Summitu 2024 raziskovali, kako prispevati k harmonični prihodnosti v svetu hitrih sprememb, pohoda umetne inteligence, trajnostnega razvoja in povečanih družbenih trenj:

Skupaj bomo na odru v rednem in vzporednem programu gostili več kot 20 predavateljev, izkušenih domačih in tujih strokovnjakov s področja kadrovanja in razvoja človeških virov, ki bodo z več kot 600 udeleženci delili svoje znanje, izkušnje in najboljše prakse.

Če še niste prijavljeni na #loveHR Summit, je skrajni čas, da se pridružite skupnosti, ki sooblikuje prihodnost harmoničnega delovnega okolja. Prijavite se zdaj!

Nekaj imen, ki bodo na odru #loveHR Summita sooblikovala prihodnost dela

Emmanuelle Leon - Trajnostno hibridno vodenje 

Predavanje izredne profesorice za HR na Poslovni šoli ESCP, Pariz, razkriva ključne strategije za uspešno hibridno vodenje in fleksibilnost v delovnem okolju. Osredotočili se bomo na strukturiranje hibridnega modela dela, vključevanje fleksibilnosti v znamko delodajalca in upravljanje vključenosti zaposlenih.

Preberite intervju z Emmanuelle Leon: Fleksibilno delo - da, vendar mora biti organizirano.

Rishad Ahmed - Vodenje z modrostjo 

Rishad Ahmed, priznani strokovnjak za vodenje, bo osvetlil pomen človeške modrosti in intuicije v dobi umetne inteligence. Njegove strategije za razvoj odporne miselnosti in spodbujanje dinamičnega timskega duga so neprecenljive za vsakega sodobnega vodjo.  

Preberite intervju z Rishadom Ahmedom: Modrost in intuicija sta ključni supermoči v dobi UI.

Mark Emdin - 6 pogojev za razvoj visoko učinkovitih ekip 

Mark Emdin, izkušen coach za ekipe, ki je z uporabo improvizacijskih tehnik navdušil že na lanskem #LoveHR Summitu, bo tokrat z nami delil vpogled v 6 pogojev, potrebnih za razvoj visoko učinkovitih ekip. Predavanje bo posebej koristno za vodje, ki iščejo inovativne pristope k razvoju vodstvenih sposobnosti in učinkovitosti ekip. 

Preberite intervju z Markom Emdinom: Gradnja učinkovitih ekip - aktivnosti, ki jih svetuje Mark Emdin.

Lazar Džamić - Izberi, da si izbran 

S svojimi bogatimi izkušnjami kot nekdanji Googler in profesor na več evropskih univerzah bo razkril ključne strategije za upravljanje obljube in znamke delodajalca. Njegovo predavanje bo osvetlilo, kako uspešno upravljanje znamke delodajalca lahko pripomore k privabljanju in zadrževanju talentov, izboljšanju korporativne kulture ter povečanju zadovoljstva in zavzetosti zaposlenih.   

Preberite intervju z Lazarjem Džamićem: Znamka delodajalca je odgovor na vprašanje "Zakaj vi?".

Jeff J. Butler - Ohranimo človečnost v obdobju digitalne preobrazbe 

Priznani strokovnjak za delovno okolje in večgeneracijske ekipe bo predstavil ključne vpoglede, kako digitalizacija spreminja svet dela in vpliva na nas kot posameznike in zaposlene. Pri tem bo izpostavil sociološke, psihološke in eksistencialne vidike, s katerimi se boste kot kadroviki lahko pripravili na prihodnost in kot organizacije uspešno krmarili skozi te spremembe, ne da bi pri tem izgubili človeški vidik.  

Robert Ljoljo - Je HR naše srce ali hrbtenica? 

V sodobnem poslovnem okolju je vloga HR bistvena pri razvoju talentov, oblikovanju organizacijske kulture in spodbujanju inovacij. Robert Ljoljo, predsednik uprave Leka, bo osvetlil, kako sodobne HR strategije, podprte z analitiko in tehnologijo, prispevajo k bolj prilagodljivim in odzivnim organizacijam. Posebno pozornost bo namenil pomembnosti vlaganja v razvoj zaposlenih, promociji zdravja in dobrega počutja na delovnem mestu. 

Preberite intervju z Robertom Ljoljom: Vodja mora znati dobro upravljati spremembe.

Boštjan Trilar - Integracija multikulturnih talentov 

Poslovnež in svetovni popotnik, bo osvetlil, kako lahko različne kulture prispevajo edinstvene perspektive in veščine v delovno okolje, s posebnim poudarkom na azijskih talentih. Njegovo predavanje bo ponudilo ključne strategije za uspešno integracijo in izkoristek potenciala multikulturne delovne sile.

Preberite intervju z Boštjanom Trilarjem: Filipinci prinašajo višjo produktivnost in zavzetost.

Vse govorce boste našli na povezavi, program kongresa pa je objavljen tukaj.

Podelitev priznanj HR ekipa leta in Kadrovski up leta

V četrtek popoldne bo tudi slavnostna podelitev nagrad in priznanj – skupaj s partnerji bomo podelili nagrado HR ekipa leta innagrado Kadrovski up leta. 

HR ekipo leta bomo razglasili v dveh kategorijah: velika podjetja ter mala in srednja podjetja, nagrada Kadrovski up leta pa je namenjena najboljšim znanstveno-raziskovalnim delom s področja kadrovskega menedžmenta.

Letos so se med finaliste za HR ekipo leta uvrstila podjetja Mercator, Nomago, Petrol in Hisense Gorenje v kategoriji velikih podjetij ter podjetji Databox in Polident v kategoriji mala in srednje velika podjetja.

Več o izboru za HR ekipo leta in Kadrovski up leta boste našli na povezavi